здравейте,искам да попитам преди малко с колата се бях зайграл в един байр и точно ка краят му има завой остър и точно там изключих от скорост и оборотите станаха на 1000 и при пълния завой колата изгасна,само да добавя,че хидравликата я навъртях до ляво крайно положение и бензина ми светеше от одавна (стрелката беше паднала в най долното положение) та да попитам нормално ли е това изгасване??? аз си го обяснявам,че е от натоварването на хидравликата при крайното положение и инцидентно е огаснала,дали е така??? дайте си мненията,щото неми се е случвало и ми е странно,и дали не е от бензина,че го немаше никаде никакъв да е прекъснало в баира?
Известие
Collapse
No announcement yet.
хидравлика?
Collapse
X
-
А после запали ли? Щото ако не е запалила е ясна работата-намаш бензин. Иначе щом си бил на баир и с толкова малко бензин той просто се е събрал в единия край на резервоара и помпата не е имала какво да засмуче. И при двата случая проблема ти е малкото бензин.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеА после запали ли? Щото ако не е запалила е ясна работата-намаш бензин. Иначе щом си бил на баир и с толкова малко бензин той просто се е събрал в единия край на резервоара и помпата не е имала какво да засмуче. И при двата случая проблема ти е малкото бензин.Last edited by emo84; d.m.y г., 10:02.
Comment
-
Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщениес пипането запали,The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЗначи отваш на вариант 2-заради баира бензина се е събрал в единия край и помпата е останала без работа. Само гледай да не я оставаш друг път така, че да не изгори помпата.
Comment
-
е аз не мога да си обясня каква би могла да бъде връзката между изгасването на двигателя с хидравликиката..
Comment
-
Първоначално публикувано от albuss Покажи съобщениее аз не мога да си обясня каква би могла да бъде връзката между изгасването на двигателя с хидравликиката..
Comment
-
Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщениеда,мерси много колега.а имали случай при натоварване на хидравликата инцидентно да се получава така,че кола да изгасне???без да има проблем в хидравликатаThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЗначи отваш на вариант 2-заради баира бензина се е събрал в единия край и помпата е останала без работа. Само гледай да не я оставаш друг път така, че да не изгори помпата.ама после я напойх на EKO със 100 speed,ама почна да ми става златен тоя бензин 2,14лв.
Comment
-
Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщениенещата си отиват към този отговор,та това преди да го направи като дам контакт да запаля стрелката на бензина дали отлепваше и 1 мм.ама после я напойх на EKO със 100 speed,ама почна да ми става златен тоя бензин 2,14лв.
Ама като искаме да караме нямаме друг избор
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment